Karsid'in Arkasından Konuşalım

www.karsid.org.tr
Değerli okurlar ve sevgili meslektaşlarım,
Karadeniz Sağlık İdarecileri Derneği Kuruldu ve yukarıda belirttiğimiz internet adresinde resmi internet sitesini oluşturdu. Sayın İsmail Demirci'nin başkanlığında yürütülen bu faaliyetleri hayranlıkla izliyoruz. Demek ki istenilince oluyormuş.
Sayın Demirci'yi yine tebrik ediyorum ki alaylı-mektepli, eski- yeni, bizden- sizden gibi polemiklere girmeden sağlık yönetiminde söz sahibi olan herkesi aynı amaç etrafında birleştirmiştir.İşte biz sağlık idarecilerinin özlediği tablo bu.Sağlıkta kavga etmeden işimizi yapmak ve en iyi yapanın arkasında durmak ve ondan faydalanmaktır.
Bu ülkenin, yaşadığımız şehrin, çalıştığımız kurumun ve yüce halkımızın bizden birtek dileği var. "Onlar için elimizden gelenin en iyisini yapmak".Bize verilen bu makamlar kavga yeri değil, tembellik yeri değil, menfaat yeri değil ayrımcılık yeri hiç değil.Bize verilen bu mekanlar orada oturduğumuz sürece hakkını vererek çalışmamız gereken emanet mekanlardır.
Bu nedenlede böyle girişimleri saygıyla selamlıyorum ve çaba sarfeden tüm katılımcılara teşekkürü bir borç biliyorum.
Saygılarımla
Turgut Altun
ASİD Başkanı

20 yorum

Kıymetli kardeşim;Karsid i

Kıymetli kardeşim;Karsid i şahzınızın bize verdiği güven ile kurduk bu günlere getirdik.Bu güzel duygu ve düşünceleriniz için tüm Karadeniz Sağlık İdarecileri Derneği adına teşekkür eder başarılarınızın katlanarak devam etmesini dileriz.

21.03.2009 - ismail demirci

define friable veins from prednisone

Lescol

02.05.2011 - archibalddes

Konular