Sağlık İdarecileri Derneğinden Duyuru

Sayın Meslektaşımız;

SAĞLIK İDARECİLERİ DERNEĞİ İLE ZED TANITIM VE ORGANİZASYON LİMİTED ŞİRKETİ ARASINDA 2008 – 2015 YILLARINI KAPSAYAN İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANMIŞTIR.

Protokol Kapsamında Derneğimiz ile ZED Tanıtım ve Organizasyon Ltd. Şti. arasında 2008-2015 yılları arasında Uluslarası Örgütlerin yaptığı kongrelerden, Derneğimiz faaliyet alanına girenlerinin Türkiye’ye getirtilmesi ve Türkiye’de bu Kongrelerin yapılması planlanmaktadır. Ayrıca Derneğimiz ile ortaklarının hazırlayacağı Avrupa Birliği (AB) ve Uluslararası nitelikli diğer Projelerde ve Ulusal çapta düzenlenecek Kongre, Konferans ve diğer etkinliklerde işbirliği yapmak hedeflenmektedir.

Ayrıntılı Bilgi www.saglikidarecileri.org.tr adresinde yer almakta olup, Protokol kapsamında WEB sayfamız yenilenecek olup, sizlerden bu konuda görüş vermenizi, WEB sayfamızda bulunmasını istediğiniz konuları bizlere yazmanızı istiyoruz. Ayrıca WEB sayfamıza üye olan sizlerden, Derneğimize üye olmayan arkadaşların üye olmasını, üye olanların aidatlarını yatırmasını ve bize her konuda görüşlerinizi aktarmanızı istiyoruz. Saygılarımızla.

Sağlık İdarecileri Derneği Yönetimi Görüş ve önerileriniz için: saglikidarecileri@gmail.com saglikidarecileri@gmail.com

Konular